Over ons

Klomppantoffels.eu is een internetwinkel die zich met klomppantoffels, diverse soorten, richt op de consumentenmarkt in Nederland en daarbuiten. Wij hebben ook een bezoekadres - cq magazijn. De artikelen op deze website staan op voorraad, zodat we snel kunnen leveren.

Afkoelingsperiode
Bij het kopen van artikelen in een internetwinkel kunt u ze niet bekijken en bevoelen, ronddraaien, passen, en meten. Er is geen persoonlijke dialoog met een verkoper waaraan u advies kunt vragen. Wij zijn ons hiervan terdege bewust. Daarom hanteren wij een afkoelingsperiode van 30 dagen, waarbinnen u artikelen kunt retourneren zonder opgave van redenen. Wij betalen u uiterlijk binnen twee weken het aankoopbedrag terug, alleen de verzendkosten zijn voor uw rekening.

Garantie
Habermehl koopt in bij officiële Nederlandse importeurs of producenten. Wij volgen de garantiebepalingen van deze partijen. Indien u een vraag heeft over de fabrieksgarantie op een bepaald product informeren wij u gaarne. Daarnaast hanteren wij een niet-goed-geld-terug garantie en een afkoelingsperiode.

Heeft u een vraag, klacht, op- of aanmerking? Onze helpdesk is u gaarne van dienst.

·         [T] 0342-413 038

·         [F] 0847-186 313

·         [E] habermehl@gmail.com